Doe mee aan de huttentocht met kinderen fotowedstrijd 2024
1 min. leestijd

Doe mee aan de huttentocht met kinderen fotowedstrijd 2024

Ook deze zomer maken honderden Nederlandse en Vlaamse families een huttentocht met hun kinderen naar een van 'onze' huttentocht met kinderen-bestemmingen in Oostenrijk. En speciaal voor deze avontuurlijke families organiseren we deze zomer voor de 6e keer de huttentocht met kinderen fotowedstrijd!

Doen jullie mee?

Mail jullie avontuurlijke, bijzondere, grappig en adembenemende foto* met een kort verhaaltje uiterlijk zondag 10 september naar huttentochtmetkinderen@gmail.comDe winnende familie krijgt in de 2e helft van september 2024 een mail en ontvangt van ons een leuk huttentocht verrassingspakket [t.w.v. 60,- euro]

  • Ons openhartige boek over 'Het geheim van de Berghut' [t.w.v 26,95 euro]
  • Een huttentocht ebook naar keuze [t.w.v 21 euro]
  • En nog een verrassing....

O ja, hoe eerder jullie de foto mailen, hoe groter de kans is dat we deze foto in de zomervakantie delen op onze socials. :-)


We kijken uit naar jullie avontuurlijke foto’s!


Zonnige berggroet,
Hans & Nel


*Deelnamevoorwaarden
Uitsluitend foto's die gemaakt zijn op de huttentochtroutes die wij vanuit Huttentocht met kinderen aanbieden, dingen mee voor de prijs.
En als je meedoet, geef je daarmee toestemming dat wij de foto mogen gebruiken voor social media. 

Een deel van de huttentocht fotowedstrijdinzendingen van eerdere jaren:

huttentocht-met-kinderen-maken-in-oostenrijk-2023-fotowedstrijd-fotos huttentocht met kinderen maken in Oostenrijk beschrijving

huttentocht met kinderen maken in Oostenrijk tips beschrijving

huttentocht met kinderen maken in Oostenrijk tips beschrijving


Hier vind je een overzicht van al onze huttentochten die je met je kinderen in Oostenrijk kunt lopen.

Over de schrijver
Hans & Nel wonen sinds 2009 met hun twee kinderen in Oostenrijk (zie www.bergbeleving.com). Ze lopen sinds 2013 elk jaar een huttentocht met hun kinderen in Oostenrijk en stellen deze kindvriendelijke huttentochtroutes beschikbaar aan gezinnen. Sindsdien hebben ze duizenden Nederlandse en Vlaamse gezinnen dit adembenamende avontuur in de bergen laten ervaren op een laagdrempelige manier.