Page content

article content

Doe mee aan de huttentocht met kinderen familiefotowedstrijd 2018!

Ook deze zomer gaan weer tientallen, misschien wel honderden families een huttentocht met hun kinderen maken naar een van onze drie ‘huttentocht met kinderen’-bestemmingen.

Speciaal voor deze avontuurlijke families organiseren we deze zomer iets leuks: een wedstrijd met een prijs voor de meest avontuurlijke fotom, gemaakt tijdens de tocht! Of een foto die heel avontuurlijk lijkt. 

 

De winnende familie ontvangt van ons een huttentocht verrassingspakket [t.w.v. 50 euro]. Mail jullie avontuurlijke foto met een kort verhaaltje uiterlijk zondag 1 september naar huttentochtmetkinderen@gmail.com. De winnende familie krijgt enkele dagen daarna bericht via de mail.

We kijken uit naar alle avontuurlijke foto’s!

Zonnige berggroet,
Hans & Nel
Ibon & Tobi

 

Huttentocht met kinderen Oostenrijk Hans en Nel

PS: volg je ons al op Facebook?

Comment Section

0 reacties op “Doe mee aan de huttentocht met kinderen familiefotowedstrijd 2018!

Plaats een reactie


*


Hans & Nel
Wij zijn Hans & Nel en we wonen sinds 2009 in Oostenrijk om onze passie voor de bergen. We runnen ons kleinschalige hotel 'de Berghut' en in 2013 zijn we begonnen met het lopen van huttentochten met onze twee kinderen. We zijn zo enthousiast, dat we besloten hebben om de routes die wij hebben gelopen beschikbaar te stellen, zodat nog veel meer mensen in Nederland en Vlaanderen op deze avontuurlijke manier van de bergen kunnen genieten. Daarnaast begeleiden we mensen die een gastenverbijf willen of hebben: DroomplekAcademie.nl